perjantai 18. maaliskuuta 2011

Inspis haaste 150

Värikartta
Inspiroidu-blogi on tarjonnut jo 150 skräppäyshaastetta! Tämän juhlahaasteen aiheena on värikartta - värit kun liittyvät tähän harrastukseen erittäin kiinteästi. Luo oma värikarttasi!

Pyöritin ideaa mielessäni. Monien kuvien tulostelun jälkeen päätin toteuttaa sivun, joka kuvien kautta kertoo minulle tärkeistä asioista, jotka muodostavat minun elämäni värikartan. Halusin tarkoituksella osan kuvista mustavalkoisena ja osan värillisinä.

Kukkasten runsaaseen käyttöön sain innostuksen saran blogista. Ajattelin, että haasteen mukaisesti kukat toimivat toisena värikarttana työssäni. Taustapaperi on scenic routen Loveland. Kuvien harmaa tausta on kierrätystä: sukkahousujen taustapahvi. Koristeina kukkien lisäksi pari kakkupaperia ja haaraniittiä. Otsikon kirjoitin käsin.
 En tiedä kaipaisivatko kuvat vielä tekstit, ehkä lisään ne myöhemmin. Toisaalta pidän sivusta näinkin.

8 kommenttia:

 1. ihana käsiala sulla! Tykkään pikkukuvista ja kakkupaperinreunan niiteistä <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat pikkukuvat! Ja kukkarykelmät! Kovin harmoninen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis, seesteinen sivu. Tuli heti pari ideaa laittaa mieleen. Hienosti oot saanut noin monta kuvaa tasapainoisesti tallennettua :)

  VastaaPoista
 4. Nitojakoriste on hauska! :) Ja onnistunut monen kuvan kollaasi <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat sävyt, ihanat pikkukuvarykelmät ja ihanat kukkaset!

  VastaaPoista
 6. Ihana käsiala! Olen kateellinen ;)

  VastaaPoista
 7. Tykkään kovasti sun väreistäs. Ja kuvistas :) Hei, saanko lisätä mun blogiin linkin tänne Jeppulandiaan? :) Aattelin kohteliaasti kysäistä... Heitä vastauksella vaikka mun blogin kautta.

  VastaaPoista
 8. Nyt vasta ehdin selailla tätäkin blogia pitkästä aikaa ja lyhyeksi ajaksi se jälleen jää, mutta tämä oli kiva toteutus ja kiva idea oman elämän väripilkuista... ehkä joskus apinoin aiheella :-)

  VastaaPoista