torstai 16. kesäkuuta 2011

Inspiroidu #163

Kellonaika
Tämä oli tosi hauska haaste. Keksin montakin ideaa, mistä olisin voinut skräpätä, mutta yksi meni ylitse muiden. Pelaamme nimittäin jalkapalloa kesäisin joka arki ilta klo 17 täällä kylällä, missä mökkimme sijaitsee. Perinne alkoi viime kesänä ja on jatkunut tänä keväänä/kesänä (tosin vielä olemme pelanneet vaan pe ja la, mutta aika on sama!) Minä ostin itselleni tänä keväänä nämä ihka ensimmäiset omat nappiksetkin. En olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että itse päädyn fudiskentälle nappikset jalassa;)

Sivuun käytin skräpteekistä ostamaani ihanaa sadepisara-pilvipaperia, johon kohottelin muutaman pilven ja lisäsin muutaman eyeletin. Sitten vähän muita papereita kerroksiksi, että tulee ilmettä! Kuvioteipistä leikkasin nuo pienet kellotaulut ja musteella värjäsin taustan reunat. Journaling-lappu on tuo ylin ruskea ja sen saa sieltä vedettyä esiin.

7 kommenttia:

 1. Toi paperi on niin ihanaa ja sopii tähän hirmu hyvin:) Värit on just eikä melkein ja aihekin hauska! Siis aikast loistava leiska kaikenkaikkiaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, pilviä, pilvet on pop! Hauskasti osuu tuo tekstipaperin fantastic-sana tuohon just kohdilleen. Magee sivu!!

  VastaaPoista
 3. Pilviä hehkuttelen minäkin! Ihanat vielä nuo alareunan eyelet pisaratkin! Kohotetut pilvetkin on mahtavat. tää siis tykkää, jos ei vielä tullut selville :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Kun kulkee avoimella mielellä, voi päätyä mihin vain ;)

  Hauskasti tallennettu muisto.

  VastaaPoista
 5. Pilvet ihastuttavat minuakin - samoin jalkapallon peluu ja nappulakengät!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana sivu! Ihan toisiaan tuo pisarapaperi ja kerroksellisuus on kaunista :)

  VastaaPoista