torstai 8. joulukuuta 2011

Ikioma tönöni

Hiljaiseloa blogissani...
Jotenkin tuo harmaus tuolla ulkona vie kaikki mehut. Töiden jälkeen en ole jaksanut tehdä mitään ihmeempiä. Toissa sunnuntaina laitoin joulujuttuja kotiin ja leivoin piparkakkutalon, mutta muuten sohva on vetänyt puoleensa.

Nyt kuitenkin innostui shimellen luonnoksella tekemään sivun tuosta kaavoista lähtien itsetehdystä piparkakkutönöstäni;)


Käänsin tuon luonnoksen kyljelleen, koska sopi paremmin sivuuni. Halusin sivusta hyvin hempeän, koska itse kuvan tönö on vähän vinkura, mutta silti minusta niin söpö...
Lumihiutaletarrat ostin ihan prismasta!

9 kommenttia:

 1. Aaaah voi miten söpö sivu! Ja upea on kuvassa näkyvä talokin! Ihana kerrassaan ;)

  Munkin blogi elelee vähän hiljaiseloa, valmistelen vaan joululahja-albumia enkä ole ehtinyt skräppäämään oikein muuta.. Mutta toivotaan että hiljaiselo ei jatku enää kauaa kummallakaan!

  VastaaPoista
 2. Upea!!! Sekä sivu, että talo!

  Joo, täytyy myöntää muakin väsyttää. Ei meinaa jaksa tehdä mitään vaikka ideoita kyllä olis! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä onkin suloinen sivu! Nuo värit sen varmaan tekee:) Ja tietysti aihe!
  Lumi on tullut ja pysynytkin maassa jo peräti 3 päivää, kyllä tää iloksi vielä muuttuu ja valo lisää energiaa, uskokaa pois!

  VastaaPoista
 4. Höh, tuohan on supersöpö, ei tosiaan mikään tönö! Ja söpöinen on sivukin, ihanan sokerikuorutemaista kaikki nuo korsitelut ja piparin värinen paperi! Mii laiks!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana sivu! Niin herkullinen ja söpö. Ja ai että miten herkullisen näköinen piparkakkutalo!!

  VastaaPoista
 6. Minullakin on suunnitteilla skräppäys piparkakkutaloista ja vielä vähän samantapaisella värimaailmalla kuin sinulla :) Todella kaunis sivu!!

  VastaaPoista
 7. voi miten ihastuttava suloinen sivu!! kaunis herkkä tunnelmallinen kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 8. Muutaman kerran olen jo käynyt ihastelemassa tätä sivua, mutta en vain ole saanut jätettyä kommenttia. Tykkään kyllä kaikesta tässä! Ihana värimaailma ja myöskin talo on komia!

  VastaaPoista
 9. Ihanan "tönön" olet valmistanut! Ja sivukin on kaunis. Minä tyydyn kaupan valmiiseen piparkakkutaloon, joka on vain koristelua vaille valmis..

  VastaaPoista