keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Maalaiselämää

"Kajoa kuvaan" kuului tämän kertainen skräppihetket haaste. Eilen sitten sain sivun tehtyä viime viikonlopun mökkikuvista. Jokaisesta kuvasta olen kuluttanut pintaa teipillä ja paria kuvaa olen vähän repinyt. Ei ehkä radikaalein kuviin kajoaminen, mutta näin nyt tällä kertaa...

Muuten sivu syntyi kuin itsestään. Tuo ihana taustapaperi löytyi toissa viikolla sinellistä, eikä se kuvien lisäksi saanut seurakseen kuin aimokasan kukkia ja musteroiskeita. Ai niin ja pari nappia, kun onnistuin yhden musteroiskeen pilaamaan totaalisesti, niin ainoa millä keksin sen peittää oli nappi ja sitten laitoin niitä pari lisää. Otsikon kanssa oli hankaluuksia, kun ei ollut "ä" kirjaimia, niin siksi vähän pöhkö otsikko!

Mökillä oli aivan ihanaa ja harmitti lähteä takaisin kaupunkiin, kun juuri saimme taas pihan kuntoon ja sisälläkin siivosimme kunnolla ja vaihdoimme järkkää. Nyt olisi niiiiiin tahtonut jäädä. Ja pienikin tykkää olla maalla, kun voi vaan kävellä ulos ja mennä syömään mansikoita, mitkä on herkkua! Pienen serkkukin oli käymässä ja molemmat tiesivät, mistä mansikoita löytyy. Nopeasti pienet oppivat muistamaan asioita.

8 kommenttia:

 1. Upea leiska - kertakaikkisen ihanaa. Valitettavaa, ettei ole tehtävän annon kaltainen. Mutta ensi kerralla sitten!

  VastaaPoista
 2. tosi tosi kaunis (vaikka nyt ei ollutkaan ihan tehtävänannon mukainen)! ihan kuin jonkun kivan lehden kansi! myös nuo värit ovat tosi paljon mun mieleen!

  VastaaPoista
 3. Harmi ettei ollut tehtävänannon mukainen, ihana leiska silti! Ihana tunnelma ja värit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin itsepä muistin ohjeen väärin, mutta pääasia on inspiroituminen haasteesta ja valmis sivu;)

   Poista
 4. Kerrassaan ihana, kaunein ja harmoonisin pitkään aikaan näkemäni!

  VastaaPoista