tiistai 27. tammikuuta 2015

Snadista saakka

Voihan suihkeet! Ihailen aina kuinka hienoja suihkeita ja maaliroiskeita muut onnisuvat tekemään, mutta itselläni homma useimmiten menee pieleen jollain tavalla. Niin nytkin. Suihkeet sain suunnilleen silleen kuin olin ajatellut, mutta kun kirjoitin tarinointia, niin kädellä onnistuin levittämään musteen ja kun yritin suihkia uutta, niin alareuna meni totaalisen pilalle - ei auttanut kuin leikata koko alareunan mittainen suikale kuviopaperia peittämään mokiana.

Muuten sivu syntyi nopeaan tahtiin. Aina kun ehdin skräppäilemään, niin olen jotenkin ihan intoa täynnä ja sivut valmistuvat vaivatta (pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta). Osallistun sivulla p*skiksen haasteeseen #262, jossa piti käyttää vinoneliöitä. Vinoneliöt leikkasin kuviopaperista koristeeksi sivun ylälaitaan.

Kuva on minulle jotenkin tosi rakas. Meidän pieni tapittaa peliä isin sylissä panda kainalossa. Pieni viihtyy hallilla hyvin ja menee siellä kuin vanha tekijä. Tietty jätski myös kuuluu olennaisena osana peli-iltoihin. Yleensä kaksi erää on sopiva aika ja sitten saakin jo suunnata kotiin nukkumaan. Pienestä se on näköjään aloitettava tuo fanittaminen<3 Meillä pieni on usein leikeissäänkin menossa "IFKoon jäähallille" ja leikissäkin syödään aina "tätyä" eli jätskiä. Niin arki ja leikki nivoutuu yhteen.

Iloista viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Luulen kuule että se töhry-moga oli ihan hyväksi. Tuo muusta sivun sävystä poikkeava alalaidan paperi luo näet työhösi kontrastia ja kummasti ryhdittää sitä. Ilman olisi paljon tylsempi. Hyvä leiska ja kiva tarina :-)

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva postaus etenkin tuo loppu:) meilläkin poika kyllä apinoi kaiken :D silloin muistaa, että pitää olla esimerkkinä! Skräppäilyssä sattuu, mutta joskus sattuma voi tuoda paljon paremman lopputuloksen kuin mitä ajattelikaan:)

    VastaaPoista