sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Inspis haaste 144

Yhden kirjaimen korostaminen
Olen nyt innostunut tekemään sivuja omista lapsuusajan kuvista, kun olen niitä isovanhempieni albumeista skannaillut (kuvat ovat sellaisia joita minulla ei ole aiemmin ollut). Valitsin korostettavaksi kirjaimeksi N-kirjaimen, koska se esiintyy lapsuuden ajan lempinimessäni useasti ja halusin tallentaa nimeen liittyvän muiston, koska nimi ei ole enää pitkään aikaan ollut käytössä. Kukaan ei oikein tiedä, kuinka olen nimen itselleni valinnut silloin vaahtosammuttimen kokoisena;)

Taustapahvi on Lidlistä, kun ostin ison nipun pahveja (edullisesti, sopivat musta hyvin taustoiksi, sillä en ole mitenkään ihan neuroottinen happovapaudesta ym.) Ruskeat paperit ovat mun jämäpaperilaatikosta, se on niin turvoksissa, että sitä on PAKKO tyhjentää. Ympyrä puput leikkasin Cosmo cricketin nutmec elements arkista, iso vaaleanpunainen n-kirjain on basicgreyn euphoria arkista, varjostuksen leikkasin kirjaimen ylijäämä reunoista, pikku-kirjaimet on sinellistä jotain toga-sarjaa. Sitten kuvan taustalla oleva valkoinen reunus on vanhasta kalenterista ja journaling-lapun askartelin itse. Lopuksi pieni pätkä vaalenpunaista pallonauhaa, pari haaraniittiä ja ruskeita maaliroiskeita. Ja sitten sivu oli valmis. Tällä kertaa meni yllättävän paljon aikaa papereita valittaessa, kokeilin vaikka mitä väri-yhdistelmiä, mutta oikeastaan noi pupu-pallot inspiroivat värimaailman lopulta.

10 kommenttia:

 1. Hieno idea ja toteutus käyttää N-kirjaimen taustaa myös sivussa, pitää muistaa tämä joskus!
  Kauniit värit olet lopulta löytänyt sivuun ja huiput maaliroiskeetkin!

  VastaaPoista
 2. Tosi ilmeikäs valokuva ja sivun väriyhdistelmä toimii eli vaikka kuva on vanha, sivu voisi silti olla miltä vuodelta tahansa <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis sivu, kiva asettelu! Mäkin haluaisin opetella käyttämään maaliroiskeita :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis sivu, ihana tarinointi! Ja noi roiskeet! Ei mulla vaan tuu samanlaasia...

  VastaaPoista
 5. ihana oman lapsuuden sivu tämäkin, ihana tunnelma! ihania yksityiskohtia ja hyvä asettelu!

  oi jestas, omat lapsuudenkuvat pitää nyt liittää siihen kilometsin mittaiseen "tätä pitää joskus kokeilla" -listaan :)

  VastaaPoista
 6. Hehee, hirmun hyvä, ehkä jopa paras lempinimi sulla!!!! :) pupupallerot on ihanat ja tykkään tosta vihkoreunajutusta kans tosi paljon.

  VastaaPoista
 7. Sivu on kauniin yksinkertainen, mutta tarkemmalla katsomisella löytyy monta kivaa yksityiskohtaa. Suloinen lapsuusleiska!

  VastaaPoista
 8. Ihana tulos, puput, roiskeet, kaikki toimii.

  VastaaPoista
 9. Hieno sivu täynnä kauniita yksityiskohti! Iso n "varjoineen" on hieno ja puput, voi kuinka söpöjä.

  VastaaPoista