torstai 24. maaliskuuta 2011

Inspis haaste 151

Koristeiden ketju

Minun on jo pitkään pitänyt kokeilla tehdä koristeita rautalangasta ja helmistä ja nyt tämän haasteen myötä sain sen tehtyä! Jes! Vääntelin työhön kaksi koristeiden ketjua, joissa on sydämiä ja kukkia ja muutama kirkas helmi. Kuvat ovat ystävänpäivä kahvi/shoppailu reissulta Jumbosta, jossa tapasin ihanaa kummityttöäni ja ihanaa ystävääni:)

Taustan reunoja tein saksilla vähän rosoisemmiksi, muumikuva on mainos ja sitten on vaan vähän mustaa paperia, muutama eyeletti, vähän teippejä ja pihalta löytynyt punainen nappi ja sivu oli valmis. Nuo rautalanka koristeet kiinnitin muutamalla rautalangan pätkällä paperin toiselle puolelle. Tätä sivua oli kiva tehdä ja tässä on monia juttuja, joista pidän, hyvin mun näköistä;)

9 kommenttia:

 1. rautalankakieputtelut näyttää tosi kivoilta, edelleen tykkään tuosta sun tavasta käyttää boordileikkuria ja toi iso tarinointiympyrä on ihana -> skräpistykseen!

  VastaaPoista
 2. hieno sivu! kiva rautalankasysteemi, mainio muumikuvan ja valokuvien yhdistelmä sekä osuva puhekuplaotsikko. paljon ihania yksityiskohtia ja kuitenkin tosi selkeä sivu :)

  VastaaPoista
 3. Pihalta löytynyt nappi on ihan viime silaus - sanoo hamsteri, joka ihailee kaikkea kirppareilta ja roskalavoilta (ja pihoilta) löytynyttä :) Mutta komppaan kyllä ninarskua ja maikkoa. Ja mustavalkoisuus toimii! PALJON skräpistettävää ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis sivu! Tuo valmis muumi"mainos" toimii hyvin ja on kiva tausta noille kuville. Aivan ihanat rautalankakuviot!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniin koristeen oletkaan tehnyt rautalangasta ja helmistä! Hieno sivu kaikkineen yksityiskohtineen.

  VastaaPoista
 6. Metallilankaa ja helmiä on pakko joskus itsekin kokeilla! Ihanalta näyttää <3

  VastaaPoista
 7. Rautalanka- ja helmikoristeet <3<3<3

  VastaaPoista
 8. Helou!
  Nyt hoksasin että siekin pidät blogia! Ihania juttuja, en malta odottaa että koska taas päästään sun oppiin! Toivottavsti siis syksyllä päästään :)

  Aurinkoisia päiviä töihin ja muuallekin!

  VastaaPoista
 9. Hei Noora!
  Kiva kuulla blogisi kautta kuulumisiasi Afrikasta. Kiva, kun poikkesit blogissani:)

  VastaaPoista