perjantai 14. lokakuuta 2011

Ostospöhkö

Inspiroidu #180
Tällä kertaa piti skräpätä salaisuus. No, minun salaisuuteeni on ehkä enemmin paljastus, mutta toivottavasti se hyväksytään;) Koko sivu lähti liikkeelle noista Esprtin mainospahveista, joista askartelin pilvet ja nuo puoliympyrät, jotka sitten ompelin. Aiheeseen sopi minusta hyvin, että käytin vaatteista tulleita lippulappusia! Tarinointilappu on tuo object-vaatemerkinlappu. Ja ylänurkan narukin on vaatelapusta. Eli aiheeseen sopivaa kierrätysmatskujen käyttöä.
Välillä ainakin tuntuu, että olen shopaholic eli siis ostospöhkö! Esimerkiksi skräppäystarvikkeita on tullut hankittua ihan liikaa ja kivoja, varsinkin alennuksessa olevia vaatteita en voi vastustaa. Tykkään shoppailla. Minusta on kiva kierrellä kaupoissa ja varsinkin kirppiksillä. Kotisohvalta käyn kurkkailemassa nettikauppojen tarjontaa:)

4 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva sivu! Hauska aihe ja oivaltava toteutus. Hauska tuo kuvakin :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka oot shopaholic olet käyttänyt paljon kierrätysmateriaaleja skräppisivussa, ja se on hyvä asia. Sivut ovat ainutlaatuisia :)

  VastaaPoista
 3. Otsikko sopii tosi hyvin tähän tyyliin! :) Kivasti hyödynnetty kaikkea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos kommenteista:)

  Sara, tosiaan yritän edes pienillä valinnoilla mennä kohti kestävämpää kehitystä, edes näillä pienillä skräppivalinnoilla;)

  VastaaPoista