tiistai 11. syyskuuta 2012

Mun jalat

Päätin skräpätä p*skarteluhaasteeseen #153 tämän kummityttöni ottaman kuvan. Olen antanut neitokaisen kuvata kamerallani pienestä pitäen ja neiti osaa jo etsiä kamerani kassista, jotta pääsisi sillä kuvailemaan. Sitä iloa on ihana seurata, kun pieni havainnoi maailmaa kameran läpi, niin innostuneesti! Haasteessa piti käyttää aakkostarroja ja ne on nyt on luonnollisesti otsikossa x3. Muuten sivu syntyi kuvan värien innoittamana: kuviopapereita, teippejä, muutama haaraniitti ja talo (,jonka leikkasin kuviopaperista) ja tietty maaliroiskeet, jotka onnistuivat mielestäni tällä kertaa aikas hyvin:)

7 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja mainio asettelu!

  VastaaPoista
 2. Oi,ihanat värit ja upeat maaliroiskeet!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos. Tykkään itsekin näistä väreistä!

  VastaaPoista
 4. Vau! Tosi kiva leiska kaikin puolin, värit, asettelu ja roiskeet ovat tosi kivoja! Ja sun käsiala on kyllä aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan inspiroiva sivu, tykkään!! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva sivu ja hauska kuva. Meilläkin muksulla oli pienenä vanha kännyllä kamerana, paras oli kun oli onnistunut vielä videon laittamaan päälle. Mahtavat sepustukset siinä samassa. Tosin niitä on huono skräpätä :)

  VastaaPoista
 7. Vanha puhelin on hyvä idea antaa lapselle! Oma kamera nimittäin vähän pelottaa, ettei hajoa, mut toisaalta ainahan niitä saa uusia, jos niin kävisi...

  VastaaPoista