torstai 6. maaliskuuta 2014

Hiekkalaatikon reunalla

Skräppihetket haasteessa #29 bingoiltiin. Valikoiduin käyttämään riviä iso kuva, mustavalkoinen ja teipit. Sivun pohjana on valkoinen paperi. Kuviopaperi on jämäpaperin palanen, jolle vihdoin löytyi käyttöä. Kuviopaperin taustalle laitoin tehosteeksi mustan aanelosen. Pilvet on leikattu myös jämäpapereista. Pilvet kiinnitin teipinpätkillä ja koristeeksi lisäsin marimekon vaatteista talteenottamiani vaatelappujen nauhapallukoita. Näyttävät aika hauskoille noin pilvistä roikkumassa. Love-teipinpätkät otin talteen ystävältäni tulleen ystispäiväkortin kirjekuoresta eli ovat uusiokäytössä. Lopuksi lisäsin koristeeksi napin ja pari kameraa.

Kuva on viime lauantailta, kun heti aamusta suuntasin pienen kanssa hiekkalaatikolle ennen päivän muita touhuja. Tykkään ulkoilla pienen kanssa paljon ja läpi talven ollaan puistoiltu välillä tehden lumikakkuja ja välillä hiekkakakkuja. Meillä kovasti tykätään keinua ja laskea "hui" liukumäkeä. Vaikka pieni ulkoilee päivisin paljon jo tarhassa, niin minusta on silti itsestäni kiva vielä iltaisin mennä puistoilemaan tai ainakin vaunukävelylle. Raitis ilma tekee itsellekin ihmeitä, kun päivät pitkät istuu luennoilla (tämäkin viikko pelkkää matematiikkaa, niin onhan sitä päästävä ulos tuulettumaan!) Toki myös oma-aika skräppäillen tekee hyvää ja virkistää.

Kuva on ihan lemppri<3 Räpsäsin sen hyödyntäen kameran itselaukaisutoimintoa. En edes tiennyt osuuko kohdalle, mutta hyvin ollaan kuvaan mahduttu. Minusta on kiva skräppäillä nimenomaan tällaisia arjen tilanteita, hetkiä. Juhlakuvat jäävät yleensä skräppäämättä. Sivusta tuli tosi mieluinen ja maanantaina, kun äitini oli käymässä hän totesi, että yksi kivoimmista minun tekemistäni sivuista. Tuntui aika kivalle kuulla tuollainen kommentti:)

Iloista viikon jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Onpa sievä sivu. Ja ihanan rauhallinen kuva! Minäkin haluan hiekkalaatikolle istumaan täältä toimistotuolilta ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä välillä ihan musta-valkoistakin skräppiä :) Tuo valokuvan sommittelu on mielestäni oikein onnistunut =)

  VastaaPoista
 3. Todella hieno sivu! Mustavalkoisuus toimii ja tuo kuva on aivan mahtava!

  VastaaPoista
 4. Ihana upea tunnelma kuvassa ja leiskassa. UPeita yksityiskohtia. Kiitos kun osallistuit!

  VastaaPoista
 5. Upea! Mustavalkoinen värimaailma toimii, ja tuo kivasti valokuvan värejä esiin. Hienosti onnistunut tuo valokuva myös. :)

  VastaaPoista
 6. Tasapuolisesti kiitos kaikille ilahduttavista kommenteista!

  VastaaPoista
 7. Todella kiva leiska! Valokuva on ihana ja sopii tähän sivun maisemaan aivan superisti :)

  VastaaPoista
 8. Ihana! Rauhallinen ja mukava tunnelma tässä :)

  VastaaPoista