tiistai 27. marraskuuta 2012

Sinä siinä

Pariisin kevään laulu "ja ulkona kesäyö satoi kasvoille kyyneleitä" tuo minulle aina mieleen tämän kesän ja pienen lapsemme syntymän. En tiedä kuulinko tuon laulun perhehuoneessa ensimmäisen kerran, mutta siihen tilanteeseen se mielessäni liittyy. Osallistun tällä työllä p*skarteluhaasteeseen #164. Haasteena oli luonnos, josta tykkäsin tosi paljon ja sivu syntyi vaivattomasti. Värimaailma ja koko sivu lähti liikkeelle tuosta paperin suikaleesta, jonka olin päättänyt ommella sivuun. 

Käykö teille muille koskaan niin, että ostatte jonkin paperin toisen puolen takia, mutta sitten ei sitä tulekaan käyttäneeksi, vaan käyttää sen "b"-puolen? Minulle näin on tapahtunut viime aikoina monen paperin kanssa, niin tämänkin. Enkä oikein osaa tehdä molemmille puolille sivua, mutta nyt ajattelin, että yritän käyttää sen toisen puolenkin vielä (sen mihin alun perin olen ihastunut)...

7 kommenttia:

 1. Niin kaunis, niin harmoninen leiska:) Suloiset värit ja tarina!

  VastaaPoista
 2. Tässä on niin kaunis ja lämmin tunne. Pidän kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja herkkä sivu <3

  Sotkutassu puhelimella (sotkutassu.wordpress.com)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista ja herkkää! Olet hyvä tekemään myös tällaisia pehmeämmän värisiä ja oloisia sivuja, muistan pinnanneeni sinulta jonkun jossa oli käsin revittyjä pilviä.

  VastaaPoista
 5. Upea asettelu, kaunis kokonaisuus, ihanan herkkä! <3

  VastaaPoista