lauantai 17. marraskuuta 2012

"Turmion kalliot"

Eihän tästä reissusta Irlantiin ole kuin 5 vuotta, mutta nyt vasta sain skräpättyä ekat kuvat siitä matkasta (kuvatkin on ollut tulostettuna jo useamman vuoden...) On se hyvä, että on innostavia haasteita, jotta saa sivuja tehdyksi! Osallistun tällä vuoroin vieraissa haasteeseen, jossa tällä kertaa inspiroiduttiin Marshan tyylistä. Yleensä minulla on sivuissani yksi tai kaksi kuvaa, mutta oli kiva kokeilla kuvakollaasia. Matkakuvat on itseasiassa aika kätevä tallentaa näin kollaasiin. Marshalta on skräpistetty myös maaliroiskeet ja tarinointi käsinkirjoitettuna.

Thanks for this inspired challenge. This time we were inspired by Marsha's style<3
These elements I took from Marsha's page: photo collages, journaling (handwriting) and paint stains. Photos are from Ireland. We were there only 5 years ago and now I made first page from that journey.

4 kommenttia:

 1. Wau mitä maisemia! Paljon katseltavaa tässä sivussa.

  VastaaPoista
 2. Tuota sivua ei voikaan ohittaa ihan hetkessä: Ihastuttavan paljon kuvia katseltavana ja silti raikas tunnelma sivussa! Hieno :)

  VastaaPoista
 3. Hienon selkeän sivun olet saanut tehtyä näin monesta kuvasta. Teksti auttaa ymmärtämään kuvien mittasuhteita.

  VastaaPoista
 4. Paljon tuli muistoja mieleen Irlannista. Se on niin kiva maa. Maaseudun maisemat ja tunnelmat ihania olkikattoisine taloineen kiviaitojen ympäröimänä vihreiden nurmien keskellä ja vanhat linnat uhkuen menneen maailman elettyä elämää. Tämä sivu sai aivan Irlanti-kuumeen nousemaan. Minullakin on kuvia turmion kallioista, pitäisi ihan maalata niistä taulu. Tosi kivan sivun teit:)

  VastaaPoista