tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pieni pianisti

P*skarteluhaasteessa #224 haasteena oli käyttää värejä pinkki, craft ja kulta. Aluksi ajattelin, että kulta on tosi haastava värinä, mutta kun lähdin tekemään sivua, niin kullan käyttäminen tuntui luontevammalle kuin pinkin. Taustaan leimasin omatekemän sabluunan avulla kultaista siksakkia. Ompelukoneella surautin ympyröitä ja valkoiseen maaliin lisäsin kultahilettä (mikä tosin ei kovin hyvin näy). Pinkkiä löytyy paperisuikaleesta ja sydännuppineulasta. Tarinointia en ainakaan vielä kirjoittanut, mutta ehkä lisään sen vielä joskus.

Kuva on isäni luota, jossa pieni 8kk ikäisenä kokeili ekan kerran pianon "soittamista". Toivon, että poika innostuu musiikista enemmän kuin vanhempansa. Kun vielä olin kotona pienen kanssa, niin puolivuotiaasta asti kävimme muskarissa. Kotona laulamme, musiikin tahtiin leikimme ja tanssimme. Tarhassa pikkusemme kuulemma tykkää tosi paljon lauluhetkistä.

7 kommenttia:

 1. Sievä ja rauhallinen sivu. Ihana muisto pianon pimputtelusta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana leiska! Asettelu on onnistunut ja sellainen harmonia huokuu tästä :)

  VastaaPoista
 3. Valokuva on päässyt hienosti päärooliin ja esille. Ommellut ympyrät on hauskat piristykset, mutta eivät liian hallitsevat. Erittäin onnistunut leiska.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana sivu, tykkään erityisesti taustasta!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis ja tunnelmallinen! Ihanasti tulee tuo pinkki esiin!

  VastaaPoista