lauantai 1. maaliskuuta 2014

Synttärikortti

Kukka-stanssi-roiskeet

Tänään oli puuhakas päivä. Aamupäivästä kävimme koko kolmihenkinen perheemme kaupungilla kävelyllä. Sitten ruuan jälkeen pieni nukkui päikkärit ja minä ehdin askarrella äidilleni eli nykyään mummille synttärikortin. Päikkäreiden jälkeen suuntasimme mummin synttärikahveille kera valmiin kortin. Kivaa oli. Kahvia meni monta kuppia ja herkkujakin tuli maisteltua. Serkukset leikkivät autoilla ja kasasivat torneja. Kotona ehdimme katsoa vielä pari erää talviklassikosta, jossa kävi hyvin:) Sitten menimme vielä saunaan ja kylpyyn. Nyt on vuorossa äidin oma-aika ja kirjoitan siis täällä ja ehkä vilkaisen muutamaa blogia...

Mutta tämä kortti siis syntyi p*skiksen bingon innoittamana. Kukat löytyvät taustapaperista ja osasta nauhojakin pilkistää pari kukkasta. Kirjaimet on stanssattu vuosia sitten jossain skräppäystapahtumassa (hyvä, et tuli vihdoin käyttöä!) Lopuksi roiskin vielä muutamat valkoiset maaliroiskeet. Nauhat oli pakko lisätä, kun muuten kortti näytti vähän tylsälle.

Synttäreillä ihmettelivät millä ajalla askartelen, mutta hyvinhän sitä kerkeää pienen nukkuessa parin tunnin päikkäreitä. Enemmän se on siitä kiinni viitsiikö askarrella ja kaivaa kamppeita esiin. 

Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ihanan selkeä ja yksinkertainen. Tykkään. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava kortti! Paljon pieniä yksityiskohtia, mutta silti selkeä kokonaisuus massiivisen tekstin takia. Todella hieno! :)

    VastaaPoista