tiistai 20. toukokuuta 2014

Maja

Majassa on mukavaa. Sen alta voi kömpiä tai sen ali voi tyrkätä autoja äidille. Siellä voi lukea ja vähän hassutella. Se on aika hauska paikka. Äiti keksi sellaisen kerran rakentaa, kun minut piti pitää poissa muista huoneista ja keksiä minulle puuhaa makuuhuoneeseen, kun muissa huoneissa tehtiin vielä uutta lattiaa.

Tein sivun noin tunnissa, rennolla otteella, kahvia samalla siemaillen. Oli hyvä fiilis, joka tarttui myös sivuun. Olin ollut viime viikon keskiviikkona vastaanottamassa tulevia ekoja ja päivästä jäi tosi hyvä fiilis. Odotan jo syksyä... (Voiko syksyä jo odottaa??) No, kyllä minä aion ensin nauttia kesästä:)

Olin tuon keltaisen paperin aikoinaan repinyt kahteen osaan, mutta oli jäänyt kuitenkin käyttämättä. Päätin hyödyntää sen taustana. P*skiksessa oli haasteena resepti: 2 pitsiä, 1 nauha ja ruusuja. Nauhan kiepsautin kuvan ympärille. Pitsiä on kakkupaperissa ja pitsinauhassa. Ruusuja leikkelin jämäkuviopaperista ja yhden paperiruusun laitoin vielä täydentämään sivua. Muuten lisäilin reseptiin filminauhaa, paperisuikaleen, pilven ja loppu silaukseksi piirtelin tusseilla rinkuloita, jotka levitin vesitussilla. Nopeaa tekemistä. Blogiin asti tekstin saaminen ei ollut yhtä nopeaa, sillä sivu on valmistunut tosiaan viime keskiviikkona.

6 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä totta tosiaan ihana sivu. Ja nuo paperin revityt reunat kuin myös hennon hentoa pitsiä. Tosi ihana!

  VastaaPoista
 2. I-HA-NA!!
  Tykkään kans noista revityistä reunoista!

  VastaaPoista
 3. Todella nätti kokonaisuus! Tykkään etenkin sivun alareunasta!

  Sinulle olisi vähän haasteen poikasta blogissani. :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä upea. Ihan mielettömän mahtava sivu!

  VastaaPoista
 5. Kävin sitten vastavierailulla blogissasi. Sinulla on täällä ihania juttuja, varsinkin tämä leiska. Ihastuin.

  VastaaPoista