keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Moi vaan!

Kesälomalla on tullut skräppäiltyä noin sivu per viikko, mutta project life on jumahtanut toukokuun ekaan viikkoon, kun tulostimen kanssa on ollut yhteistyöongelmia. Olen sitten skräppäillyt valmiiksi tulostetuista kuvista. Jotenkin viime aikoina sivujen päivittäminen on blogiin asti on vaan jäänyt...
Ollaan lomailtu koko kesä ja paljon ollaan touhuttu kaikenlaista ihan kotikulmilla, mutta myös muualla Suomessa. Mökille ollaan sännätty aina vain, kun on ollut mahdollista.  

Kuva on keväältä, kun tulimme serkun luota leikkimästä ja matka parkkikselta kotia tyssäsi tähän lätäkköön. Ylläri, että lätäkön vesi vei mielenkiinnon sisälle menemiseltä;) Siinä sitten leikittiin tovi ja on sitä riemua aika mukava näin vanhempana katsoa. Nousee muistoja omasta lapsuudesta ja siitä kuinka kivaa itsestäkin oli lätäköissä leikkiä. Ulkona on tänäänkin helle, mutta oli kiva tehdä sateeseen liittyvä sivu. Pieni sade raikastaisi ilmaa kummasti...

Sivu on tosi simppeli. Valkoinen tausta. Marimekon jäsenlehtisestä leikattuja kuvia. Kuvia tehostin leikkaamalla niille mustat kehykset. Yläreunan pilven mukailin marimekon pilvestä. Otsikon leikkasin ihan summamutikassa. Kaksi nappia vielä, reunat rajaten ja sivu oli valmis.

1 kommentti:

  1. Harmaa on kyllä hieno väri, se saa kaikki muut värit hehkumaan ja kaupanpäälle vielä jäsentää kokonaisuuden. Superkiva selkeä sivu skräppialbumiin.

    VastaaPoista