sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nopeaa ja huoletonta

Jotenkin nyt kaikki tosi simppeli, rosoinen ja sinnepäin mielyttää minua kun skräppäilen omia sivuja. Muiden sivuissa kyllä rakastan kerroksia ja monimuotoisuutta. Ehkä mulle sopii nyt tällainen huoleton, lapsekas tyyli, kun aikaa tehdä sivuja on vain vähän. 

Tässä sivussa on ihan valkoinen tausta, vaikka näyttääkin näin kännykän kameralla kuvattuna harmaalle. Muuten sivussa on yhtä kuviopaperia molemmin puolin käytettynä, nauhoja ja leimailtu otsikko (sekin tarkoituksella niin ja näin). Aloin kirjoittaa tarinointia, mutta se meni ihan pieleen, niin tarinan kuin käsialan osalta, niin päätinpä leikata sen kohdan poissa ja teipata takaisin toistepäin. Halusin vielä pari samanmoista laatikkoa lisää tasapainoittaamaan sivua. Sivu syntyi alle puolentunnin ja lopputulos miellyttää minua. Olipa kiva skräppäillä.

...hmmm... ehtisinköhän tehdä vielä toisenkin sivun...?

Heippa ja hauskaa syksyä!

3 kommenttia:

  1. Ihanan huoleton! Tykkään erityisesti tuosta leimatusta otsikosta!

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä se vaan niin on, ettei sitä tavaraa tarvii aina niin paljon olla. Tuohon pelkistettyyn valkoiseen pohjaan sopii tosi kivasti nuo huolettomat tekstin pätkät ja teipin palaset tuo iloisesti väriä ja raikkautta.

    VastaaPoista