torstai 7. huhtikuuta 2011

Inspis haaste 153

Spiraali

Aluksi haaste tuntui toooosi vaikealle, mutta sitten löysin tämän hauskan kuvan ja sain idean leikata spiraalin ns. vauhtiraidaksi. Aluksi jo teippasin tosi ison spiraalin, mutta ei se näyttänyt kivalle ja päädyinkin lopulta käyttämään spiraalin leikkaamisessa syntynyttä ohutta jämäspiraalia! Lisäksi mulla oli tuo pieni spiraalikoriste ja muutaman piirtelin vielä valkoisella (tosin ne taisi olla jo mun silmään liikaa, välillä on tehtävä kokeiluja, vaikka ne olisivat vääriä!)
Tykkään kyllä tästä sivusta. Vaikka mitään tekstiä ei ole, niin minusta jo kuva ja otsikko kertoo tuosta eräästä hauskasta illasta mökkinaapureiden luona:)

10 kommenttia:

 1. Sopii hyvin aiheeseen toi spiraalin muoto. Mun silmään noi valkoiset spiraalitkin toimii ja tykkään boordireunojen osittaisista rullauksista ja repeymästä. Tila ja runsaus vaan toimii!

  VastaaPoista
 2. Loistavasti tulkittu haaste! Tuo spiraali on aivan mainio ja ihana!

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi hauskalta kun tuo spiraali on vähän irrallaan sivusta. Tässä on myös paljon kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Melkoisen vauhdikas :) Tykkään niitatusta spiraalista, siinäkin on vauhdikkuutta

  VastaaPoista
 5. Spiraali on mainio ja sellaisenaan muuten kiva koristeidea muissakin töissä.

  VastaaPoista
 6. Tykkään erityisesti noista nappeista :)

  VastaaPoista
 7. ihanaa kekseliäisyyttä jälleen :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva ja vauhdikas sivu! Niinkun muutkin niin minäkin tykkään kovasti siitä kuinka tuo punainen spiraali on irraallaan vähän tuosta sivusta. Tuo kivaa vauhdikkuutta ja kolmiulotteisuutta sivuun. Muutenkin tässä on tosi kivoja yksityiskohtia. Itsekin muuten tein juuri leiskan ja mietin ettei aina tarvita tarinointia vaan joskus kuva voi kertoa tarinaansa itsestään...
  Kiva muuten kun poikkesit blogissani ja jätit kommetteja =)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivat värit, ja spiraali on ihana!

  VastaaPoista