torstai 28. huhtikuuta 2011

Inspis haaste 156

On/Off
Päällä tai pois päältä, vauhdissa tai pysähtyneenä, skarppina tai aivan hukassa... Minkä asian suhteen tunnet omistavasi on/off -kytkimen? Skräppää on/off -fiiliksestä tai konkreettisesta virtanappulasta - tulkitse vapaasti!

Minulle lukeminen on rakas ja rentouttava harrastus, mutta se on kausittaista. Kun luen, niin en päästä silmiäni irti kirjasta ja kun se loppuu, niin ennenkuin aloitan uuden saattaa mennä pitkäkin tovi. Lehtien lukijana olen suurkuluttaja. Tästä aiheesta syntyi tämä sivu:
Tausta on craftia, johon leimailin valkoisia virkkausta muistuttavia kuvioita:) Bambi on piirretty mallista. Ostin viikonloppuna poola katarynan ihanan rintaneulan, josta sitten piirsin bambin. Nuppineuloista tuli tämän sivun lisämauste;)

6 kommenttia:

 1. Samoin käy mulle! Ja vielä jos löydän hyvän kirjailijan niin ahmin koko tuotannon kerralla!
  Tänä vuonna olen ehtinyt lukea vain yhden kirjan kokonaan...kaksi on kesken...
  Leiskassasi on ihania elementtejä; bambi, nuppineulat(!), pitsikuviot ja kuvakin on hyvä!
  Kun saisi aikaiseksi edes sen yhden itseään koskevan leiskan...

  VastaaPoista
 2. Kaunis sivu! Hyvän aiheen oot keksiny! Tuo sydänneula on kaunis yksityiskohta!

  VastaaPoista
 3. Tykkään aiheesta, yllättävistä mutta toimivista väreistä ja ihan erityisesti käsialastasi! Lukeminen kannattaa aina. :-)

  VastaaPoista
 4. Värit ovat kyllä jännät, mutta mustakin kyllä toimii! Ihanasti piirretty bambi!

  VastaaPoista
 5. kivat nuppineulat! ja vastavärit toimii toki hyvin!

  olen ihan samanlainen lukija. en meinaa malttaa edes nukkua, jos on kirja kesken, ja välillä pitääkin valvoa pikkutunneille, että saa kirjan loppuun! mutta sitten saattaa olla kuukausienkin taukoja välissä..

  VastaaPoista
 6. Mahtava oivallus toi paperinauha/nuppineulakoriste! Mun lukeminen pysyy nykyisin enemmänkin kevyttuote- eli lehtilinjalla, mutta ahmimisvaiheitakin ilmenee toisinaan ;)

  VastaaPoista