lauantai 28. joulukuuta 2013

Aamuvoimistelu

Eilen illalla ja tänään viimeisteltynä syntyi tämän näköinen sivu skissedillan luonnoksella #230. Kuva on aattoaamulta. Avasimme muutamat ekat lahjat heti ja pieni pääsi tekemään palapeliä, jota piti sitten hämmästellä tästä hänen yhdestä lempiasennosta. Vissiin maailma näyttää hauskalle tuosta perspektiivistä. Sivu syntyi tekemällä taustalle punaisia musteympyröitä isolla teippirullalla painamalla. Kuvioteipistä syntyivät loput ympyrät, niin ja nauhasta. Tekstiä tuli ja asettelin sen sivuun, kun en muutakaan paikkaa keksinyt. Lopuksi roiskin vielä aamukahvia, kun en ruskeaa mustepulloa löytänyt, käyhän se näinkin;)

Joulu meni nopeasti. Lahjoja tuli. Syötiin hyvin. Yskittiin yöt. Herkutetiin. Kyläiltiin.
Ja sain luettua yhtenä iltana Jari Tervon Jarrusukkia (lainasin kirjastosta uutuushyllystä, kun tajusin etten ole ikinä lukenut yhtään Tervon kirjaa ja kai se kuuluu yleissivistykseen, että on lukenut edes yhden!?)

This is my layout for skissedilla challenge #230. Sketch was very lovely and page was easy to make. The photo is taken this christmas. Our little one has found a new way to see things. I used washitape to make circles and red ink also. Journaling is quite a long, so I put it aside. In the end I splash coffee pots, because I couldn't found brown ink, but it works this way too;) The topic is "morning gymnastic".

9 kommenttia:

 1. Tästä tulee kuvan kanssa jotenkin ihan 70-lukunen fiilis?! Olisko se tuo taustapaperi (näyttää ihan tapwtilta:) ja lämpimät sävyt kuvassa - kiva joka tapauksessa!
  Mitä tykkäsit Jarrusukasta? Odottaa tuossa lukemattomien pinossa enkä oikein tiiä lukisko vsi ei...oon lukenut Tervolta tasan Kallellaan (voin suositella:) joten kai sitä pitäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi (kahden luvun jälkeen) en lämmennyt jarrusukalle, kun päähenkilö on niin erilainen kuin ehkä, mitä olin odottanut, mutta seuraavana päivänä luinkin kirjan loppuun yhdeltä istumalta ja oli siellä ihan makoisia juttuja. Erilainen kuin mitä odotin, mutta yllättävä...lopulta positiivisesti;)

   Poista
 2. Ihana sivu, varsinkin nuo värit ja kuva on kerrassaan valloittava :)

  VastaaPoista
 3. Hieno sivu, kaikkea sopivasti! Kaunis käsiala.

  VastaaPoista