tiistai 17. joulukuuta 2013

Lukuhetki

He-hee, täällä ollaan, vaikka blogitauko on vierähtänyt kohtuuttoman pitkäksi. Kiirettä on pitänyt ja niinpä askartelut on jäänyt minimiin ja blogin päivittäminen nollaan. Mutta nyt on omista jatko-opiskeluistani tauko ja tarkoitus olisi ehtiä skräppäilee edes jotain.

Skräppihetket haasteessa #23 piti skräpätä top5-lista ja bingoilla. Bingorivini on nappi/napit-punainen-pitsi. Sivu syntyi tunnissa ja siitä tuli kovin mieluisia. Käytin paljon kierrätysmatskuja (vaatteiden hintalappuja, kakkupaperia, pelikortin, Pekka Töpöhäntä-kirjan sivua...)
Lopuksi valkoista maalia, jota käytän nykyään melkein aina - se jotenkin raikastaa.

Meillä ukkeli tykkää lukemisesta ja kirjoja on aika paljon. Äitikin tykkää lukea pienelle, joten ihmekös, kun into kirjoihin on tarttunut. Itse en kyllä ole kerinnyt viime aikoina lukemaan kuin tenttikirjoja, mutta onneksi edes lapsen kanssa saa lukea jotain hauskempaa. Lisäksi säännöllisesti käymme kirjastossa lukemassa ja lainaamassa kirjoja, se on kivaa vaihtelua.

Kommentit aina ilhaduttavat ja kiitos niistä:)


 

6 kommenttia:

 1. aivan ihana leiska!! =)

  hyvää joulua!!

  VastaaPoista
 2. Tosi raikas ja kiva! Hauskaa Joulun jatkoa, täälläkin taidetaan siirtyä skräppäilyn ihmeelliseen maailmaan kun päätimme jättää mökkireissun kuitenkin välin kun ei nuo säät oikein inspiroi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivelin kans skräppikamppeita tuossa esille, mutta jumituinkin telviision ääreen;) Mutta sain sentään luettua yhden aikuisten kirjan tänään, aika saavutus...

   Poista
 3. Ihana pirteä leiska ja kiva aihe valittu top 5:een!

  VastaaPoista