tiistai 15. helmikuuta 2011

Inspis 146

Motto

Ja vähän twistaustakin... (ei tosin orjallisesti)
Moton keksi kyllä helposti ja olen aiheen halunnutkin talentaa muistiin, mutta itse sivun tekeminen oli aikamoista pyörittelyä. Kaikki lähti liikkeelle tuosta mustasta kouluaiheisesta paperista. Siinä oli aluksi punaiset reunat, mutta leikkaisin ne pois ja lopulta väri pariksi muodostui turkoosin sininen maustettuna keltaisella. Mustan paperin pilven ja tytön veistelin irti ihan vihennesveitsellä, kun tahdoin saada ne kuvan päälle. Taustapahvin leikkasin halki ja teippasin kasaan ja lisäksi revin ja taivutin reunoja. Halusin rosoisuutta, jos olisin jaksanut hiomapaperi olisi voinut tehdä sivulle hyvää. Rakastan erilaisia teippejä ja taisin ampua yli niiden käytössä, mutta toisaalta sopivat aiheeseen:) Journaling on kuvan takana, keltainen reuna näkyy vähän sivun yläreunassa piilossa;) Yläreunan koriste on itse on itse ommeltu.


11 kommenttia:

 1. Hauska ja söpö sivu! Ihana tuo itse ommeltu koriste.

  VastaaPoista
 2. Hauska hokema, mitä noihin vois muuta sanoakaan =) Hyvä tuo kuva tuolla jemmassa

  VastaaPoista
 3. veikeä sivu! teipinpalat on kivat!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin tutulta tuo höpö höpö! Sitä tulee itsekkin viljeltyä useasti päivästä, varsinkin kun 4v. pojan paras ystävä on Jeesus...
  Sulla on tosi kaunis käsiala :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kommentteja, kiitos, ilahdutitte päivääni:)

  VastaaPoista
 6. Hauska sivu :) Jossain lastenkirjassa sanottiin "höpsistä pussiin ja pussin suu kiinni" - pitäisköhän ottaa sellanen lausahdus käyttöön :)

  VastaaPoista
 7. Kiva sivu. Musta ja turkoosi sopivat hyvin yhteen. Tuo turkoosi paperi on kivan rosoinen reunoiltaan ja teippi tuo kivaa väriä sivuun.

  VastaaPoista
 8. Mun miälestä kaunis sivu! Ihania teipin pätkiä <3

  VastaaPoista
 9. Tämä on tosi sympaattinen sivu! Tykkään sekä tekstistä että toteutuksesta

  VastaaPoista