torstai 3. helmikuuta 2011

Shimellen haaste

Shimellen haaste luonnoksen pohjalta. En tiedä mikä on, mutta en saa luonnoksia jostain syystä kopioitua. Enkä ole todellakaan mikään tietokone einstein, joten empä osaa tätä ongelmaa nyt ratkaista. Käykää kurkkaamassa luonnosta tuolta shimellen sivulta.
Vihreä paperi on fancy pants Holly Jolly, keltakukallinen paperi on basic greyn cappella ja alhaalla olevat paperipalat ovat joistakin lehtiöistä. Perhoset leikkelin tuolla Martha Stewartin leikkurilla samoista papereista, joita on taustassa. Kirjaimet ovat Basic greyn motifica ja rajasin ne ruskealla kynällä, koska eivät olisi muuten erottuneet kunnolla sivusta. Lukihärökin meinasi tulla, aluksi tuossa luki "Kaduilla Tukhoman", mutta onneksi kun menin kuvaamaan sivua huomasin mokan ja sain korjattua sen.  Muutamat nauhan pätkät ja ompeleet elävöittämään sivua ja valmista tuli. Journaling-lappu on kans noista samoista papereista. Kuva on joltain Ruotsin reissulta napsaistu, eikä ole koskaan päätynyt albumiin. Nyt sain inspiraation skräpätä sen, koska on matkakuumetta, vaikka edes Ruotsiin:)

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis! Tykkään leiskassa olevista pienistä ja hauskoista yksityiskohdista! Mainio kerrassaan :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis leiska, kivoja yksityiskohtia, erityisesti tylläsin revitystä paperista :)

  Kävit kyselemässä, että mistä olin metallitähden ostanut, joka oli sivussani. Olen yrittänyt miettiä sitä kuumeisesti, mutta en vain saa päähäni että mistä firmasta ne hankin. Ostin ne varmaankin vuosi sitten intohimona tapahtumasta, joten ihan suomesta on kyllä hankittu...

  VastaaPoista
 3. kaunis sivu! tämä luonnos on kyllä kiva :)

  luonnoksen saa omaan blogger-blogiin seuraavalla tavalla. valitse ensin "lisää kuva" jonka vasemmasta reunasta kohta "URL-osoitteesta" ja sitten lisäät kenttään luonnoksen kuvan osoitteen. eli klikkaa luonnoskuvaa oikealla hiiren napilla ja sitten kohtaa kopioi kuvan osoite tai jos kuva avautuu omaan ikkunaansa niin kopioit osoitteen osoitekentästä. onnistuuko?

  kai niitä luonnoksia saa näin laittaa omaan blogiinsa, jos on siitä sivun tehnyt ja mainitsee mistä on kyse? minä ainakin olen laittanut..

  VastaaPoista
 4. ja onkohan sulla blogin kello vähän väärässä ajassa, kun postaukseen tulee niin hassu kellonaika?

  VastaaPoista