maanantai 7. helmikuuta 2011

Inspis haaste 145

Pienentyvä suurentuva

Tein työn letter-koossa, johon olen tykästynyt:) Taustapaperin ostin perjantaina tiimarista, kun sinne oli tullut uusia papereita ja niitä sai 5pkt/3.90€. Kuva on vanha, edelleen joltakin niistä lukemattomista Tukholman reisuista. Vaaleansinisen pilkkupaperin revin Toga-arkista.

Sivu on minusta aika perinteinen, vähän yllätyksetön, mutta minun oloiseni värimaailma ja elementit kuten pitsit ja pilkut ja haaraniitit.

Haaste toteutuu kuvassa, kun se on revitty isompaan ja pienempään, kukissa, nauhoissa ja haaraniiteissä (,mitkä eivät nyt tuossa kuvassa kauhean hyvin näy). Myös kirjaimissa on vaihtelua. Isoista kirjaimista jouduin i:n ja e:n ja ? tekemään muista kirjaimista, mutta onnistuivat sopimaan tekstiin ihan hyvin. Pikkukirjaimet ostin leimailutaivaasta viikonloppuna Skräpteekin pisteestä ja tuon kuusiterälehtisen kukan lävistäjän ostin myös leimailutaivaasta Heinikasta. Tuo kukka lävistäjä on tosi kiva, kun se kohottaa myös ja sitten kun lisäsin vielä kukkiin hilettä niin niistä tuli tosi kivat. Haluaisin tuon lävistäjän vielä isompanakin. Tuo metallinen kukka on klemmari (tiimarista) ja muut kukat leikkelin vapaalla kädellä.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Tästä sivusta tuli mieleen yhden puolalaisskräppääjän paperikassiskräppäykset, ne ovat aika ihania. Käy kurkkaamassa: http://tworzysko.blogspot.com/2011/02/scrapkowy-lifting.html

  VastaaPoista
 2. Käykää muutkin ihmeessä katsomassa nuo paperipussi skräppäykset, ne oli ihan mielettömän upeat! Kiitos Xingille vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Hienosti revitty valokuva! - En ensin huomannutkaan, kun ehdin vain pikaisesti vilkaista sivua.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Pia K:n kans, ihanasti reitty kuva! Hauska otsikko! Seesteisen kaunis sivu.

  VastaaPoista