keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Leimailutaivas haaste nro 5

Jotain leimattua
Yritin saada myös luonnoksen tähän, mutta jostain syystä en saa sitä nyt näkymään. Löydät luonnoksen Leimailutaivaan sivulta.
Aloitin tekemään sivua luonnoksen pohjalta, olin jo valinnut kuvan ja paperit, kun havahduin siihen ettei minulla ole mitään sopivaa leimasinta sivua varten. No, olin sovittanut jo koristeeksi noita sinellistä ostettuja puisia peuroja, kun sain idean, että yhdestä sellaisesta voin tehdä leiman. Liitin peuran teipillä haaraniittien taustapalikkaan ja siinä minulla oli leima! Sitten toinen ongelma oli, että minulla ei ollut ruskeaa leimasin tyynyä, joten puuterirasian sienestä tein tyynyn ja kahdesta erilaisesta maalista sekoittamalla musteen. Ja sitten pääsin leimailemaan kotitekoisin menetelmin;) Tässä muutama kuva leimasin toteutuksesta:

Taustapaperi on tuollainen himmeän vaaleansini-pilkullinen, beige paperi on The Line Closetin 8*8 pakkauksesta, pieni ruskea-kukallinen 6*6 paperi on papermanian lehtiöstä, tähdet leikkasin vapaalla kädellä beigen paperin ylijäämä reunoista ja itse tein tuon journaling-lapun myöskin Line Closetin paperista. Aluksi olin laittamassa BasicGreyn vaaleansinisiä cappella kirjaimia ihan "kokonaisina", mutta ne oli liian vaaleansiniset, niin sitten lopulta päädyin leikkaamaan niistä vain nuo reunat (kirjaimet jäi talteen seuraavaan kertaan!) Tykkään lopputuloksesta tosi paljon!


Ps. Pakko tunnustaa: Tähdet jouduin tekemään, koska sotkin leimaillessa!!

10 kommenttia:

 1. Wau! Aivan ihana sivu ja niin kekseliäs:)

  VastaaPoista
 2. Vau todellakin! Ihan mahtavia ideoita ja hyvännäköinen sivu! Tähdetkin sopivat siihen mainiosti :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana sivu!! Ja Waude miten upeasti leimailtu ja ideoitu leimaus!! =)

  VastaaPoista
 4. Tosi keksiliästä leimanrakentamista ja ideointia! Tykkään tosi paljon

  VastaaPoista
 5. Siis loistojuttu. Olenkin aina ollut sitä mieltä, että parhaat ideat toteuttamiseen tulee siitä, että ei ole, mutta on pakko saada. Tässä sitä parhaimmillaan. Kiva, kun osallistuit.

  VastaaPoista
 6. Oletpas ollut kekseliäs! Ja niin kaunis on skräppisivusi!

  VastaaPoista
 7. Wautsi mikä sivu ja leimasinidea kokonaisuudessaan! lopputulos on ihan mahtava!!

  VastaaPoista
 8. oooo, porot on parhaita <3 Tosi onnistunut leiska, ihania ideoita, vaikkapa tuo journaling-lappu, cafe-teksti ja tuo ihana tähtitaivas :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kokonaisuus, erityisesti värit, tekstilapun sijoittelu ja otsikko ovat erityisen kivoja :)

  VastaaPoista