sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Paskis haaste#79

Harmaa+1 muu väri

Kuvan olen ottanut joskus kännykän kameralla, kun matkustimme haukun kanssa lähijunalla:) Kuvan laatu ei ole mikään paras mahdollinen, mutta rakastan noita arjen tilanne kuvia.
Harmaan pariksi valikoitui pinkki, koska sitä on mun huivissa. Niin ja osallistun nyt skräppäämällä, en kortteilemalla, joten toivottavasti se käy, kun tuo värimaailma sopi tähän sivuun täydellisesti.
Sivu valmistui intohimona skräppäys tapahtumassa lauantaina.

10 kommenttia:

 1. Hurjan kiva sivu, valokuvakin yhtä aikaa hauska ja hempeä :) Ihania kukkiakin olit tehnyt Intohimona skräppäyksen innoittamana, ja edellisestä postauksesta huomasin myös että meillä taitaa olla samoja Tiimarin perhosnappeja. Nähtiinköhän me eilen Vuosaaressa?

  VastaaPoista
 2. kiva sivu! hauska kuva ja ihana maalitausta! miksi minä en muista ikinä kokeilla tota systeemiä, kun se näyttää aina muilla niin kivalta :/ pitäisi varmaan olla pöydällä lista hyvistä ideoista!

  ja sinäkin olit vuosaaressa! minä yritin niin kierrellä kurkkimassa välillä muitakin, mutta kyllähän siinä ihmisten ja ihanuuden määrässä menee jo ihan sekaisin..

  kivat kukat edellisessä postauksessa! kyllä mun on kanssa nyt tehtävä niitä, kun ne näyttää niin hienoilta.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sivu ja aivan ihana kuva! Mallitausta on hieno. Onko se tehty kuplamuovilla vai leimasimella? En sitten päässytkään lauantaina Intohimoon, mutta tepaamme varmaan myöhemmin jossain muualla :)

  VastaaPoista
 4. Ihan huippu kuva!

  Kaunis leiska kokonaisuudessa. Mietin samaa kuin Riikka- nähtiinköhän me? :)

  VastaaPoista
 5. Marika, sinun kanssa kävimme ystäväni kanssa juttelemassa. Puhuimme mm. mitä kuvan käsittely ohjelmaa käytät ja maaleista ja ihailimme sinun minialbumia:)

  Riikka, sinut luultavasti tunnistin väkijoukosta, mutta en kerennyt juttelemaan, ensi kerralla sitten;)

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kaunis leiska. Hillitty ja silti niin täydellinen, tykkään!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat värit ja matskut tässä... ja kiva lähikuva!

  VastaaPoista
 8. Hih, mäkin oon ottanu joskus kuvia kun oon junaillut koiran kanssa :D On se sen verran jännää, tai ainakin oli ekoja kertoja.

  Asettelu on tosi silmää miellyttävä ja maalitausta on hauskannäköinen myös!

  VastaaPoista
 9. Kyllä koiran kanssa matkustelu on aina aika hauskaa/jänskää. Meidän neiti oli tuon kuvan aikaan 13v. ja silti junassa ihan into piukkana;)

  VastaaPoista