keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Skräppäystä mökillä pakkasten paukkuessa

 Uloskaan ei huvita mennä, kun on niin kylmä, niin mikä sen parempaa tekemistä kuin levittää askartelutarvikkeet ja skräppäillä...?

Sini-vihreissä tunnelmissa tässä sivussa liikutaan:)
 Tuollainen tummanvihreä tai kirkkaan vihreä on mulle vaikea sävy, mutta jotenkin tähän sivuun sain sen sopimaan. Otin vihreän pilkkupaperin vartavasten mukaan mökille, jotta se tulee käytettyä. Nuo hempeän siniset kuviopaperi suikaleet ovat jääneet yli minialbumista ja nyt sain nekin käytettyä, jee! Sanan "hiihto" kirjoitin tuollaisilla kirppikseltä löytämilläni koruhelmillä. Sitten vähän nauhoja, jotka eivät millään meinanneet suostua pysymään kiinni ja lisämausteeksi tuo virkkaamani maailman rumin kukka, se on niin tökerö kun katsoo läheltä, mutta ehkä se tuo kivasti rosoisuutta. Käytin noihin renkaisiin maalina gouache-värejä ja vihreän sekoitin sinisestä ja keltaisesta. Renkaat painoin liimapurkin kannella.


4 kommenttia:

 1. Oi että mä tykkään! Ihan mahtava sivu <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kävit vierailulla mun blogissa :) Tulin nyt vastavierailulle ja täältähän löytyi vaikka mitä kivaa =) Tää leiska on ihan huippuhieno :) Tykkään erityisesti tosta miten oot repinyt ton vihreäpilkullisen paperin ja kirjainhelmistä kootusta hiihto-sanasta. Ja myös noi maalirinkulat on hauskat :)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö upee toteutus!
  Jäin oikein pitkäksi aikaa tuijottamaan tätä!
  Tuo revitty vihreä pilkkupaperi on hieno, samoin tuo alareunan rypytetty paperi. Paljon kivoja yksityiskohtia!

  Ja mun suosikki paperit ovat juurikin erivärisiä pilkku/pallopaperita ja kun vilkaisee mun viimeaikasia tuotoksia, niin lähes jokaisessa sivussa on tuollaista paperia :-D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ihanista kommenteista, ihan häkellyn:) Manssu, minäkin olen hurahtanut pilkkuihin, ne on niin kivoja!

  VastaaPoista