tiistai 1. helmikuuta 2011

Pienen neidin kuvaamaa

Olin tuossa taannoin vierailulla kummityttöni luona ja annoin pikkuisen (1,4v) kuvailla kamerallani ja tälläisiä tuotoksia syntyi ja olihan niistä kummitustädin pakko skräpätä sivu:)
Viime aikoina olen tehnyt paljon sivuja, jotka eivät ole varsinaisesti mitään virallista kokoa. Tämäkin on kai lähinnä A4 kokoa, mutta ei kuitenkaan ihan. A4 sivuissa on se hyvä puoli, että ne kivasti mahtuvat tavallisiin kansioihin ja muovitaskujakin saa lähes kaikista kaupoista. Käytättekö muut skräppääjät A4 kokoa tai omia sivun kokoja? Onko se ihan etiketti virhe, jos ei skräppää virallisien kokojen mukaan?

3 kommenttia:

 1. Kivan räväkkä sivu :) Musta on aina hyvä kun lasten annetaan käyttää kameraa!

  Mä en ole tehnyt erikoisen kokoisia sivuja, mutta vain siksi että tahdon sivun sopivan muovitaskuunsa just eikä melkein. Ainakin yhden A4-kokoisen olen tehnyt, ja se on samassa kansiossa 12x12-, 8x8- ja 6x12-sivujen kanssa. Lisäksi oon skräpännyt keräilykorttitaskuihin, joita on 9 taskua A4-kokoisessa muovisivussa. Kokeilematta on vielä cd-levyille ja perinteisille valokuville (esim. kymppikuville) tarkoitetut muovitaskustot.

  VastaaPoista
 2. Huomasin, että se on nyt vähän ongelmallista, kun näihin mun hassun kokoisiin sivuihin ei ole sopivia taskuja. Olen ratkaissut sen niin että olen laittanut valkoisen taustapaperin 12*12 taskuun ja sitten sivut niihin, mutta silloin sivu vähän menettää fiilistä, kun on se valkoinen tausta... Voi olla, että jatkan taas perinteisten sivu kokojen parissa...

  VastaaPoista
 3. Tykkään tästä sivusta. Ihanan räväkkä, kuten PiaK:kin sanoi. Ja tykkään tuosta numerotaustasta!

  Mä olen aloittanut skräppäämisen "väärän kokoisilla" sivuilla. Skräppäsin aina kyllä tietyn kokoisen sivun n 26cm x 28cm ja liimasin sen aina viimeiseksi lähes saman kokoisen valokuva-albumin sivuun, niin että niihin tuli pienet valkoiset reunat. Myös muita samalla lailla tehtyjä sivuja on eri kokoisiin valokuva-albumeihin. Tämä oli silloin, kun Suomessa ei vielä tiedetty skräppäyksestä oikein mitään :-)

  VastaaPoista